top of page
teacher_1
shutterstock_college_students-1280x960
dictionary-doc2

Bijlessen Engels

Privé lessen alle talen

Bijlessen

Sommige mensen zijn gewoon niet voor talen in de wieg gelegd, net zoals anderen niet voor wiskunde of wetenschap geboren zijn. Dit kan ongelooflijk veel stress opleveren tijdens je studie. In alle andere vakken gaat het goed, maar als jij je cijfer voor Engels/Frans/Spaans niet omhoog kan krijgen, heb jij problemen rond de examenperiode!

 

Samen met je (taal)docent en/of ouders kunnen wij jouw zwakke punten bepalen (dit in plaats van een intakegesprek). Misschien wil je docent dat jij wat stof van vorig jaar herhaalt, of dat je nog wat extra voorbereidingen treft voor de les van volgende week. Wellicht geeft je docent er de voorkeur aan dat wij een andere leermethode of tekstboek gebruiken en/of ons concentreren op een specifieke vaardigheid zoals grammatica, spellen of leesvaardigheid.

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Engelse Conversatie lessen

In een groep of één op één met uw Engelse native-speaker. Deze lessen van 90 minuten worden gegeven voor wie in een klein aantal uren zijn / haar Engels wil bijtippen voor bijvoorbeeld een vakantie of zakenreis. Nadruk wordt vanzelfsprekend gelegd op spreekvaardigheid.

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Privé lessen

Net een vakantiehuis in Frankrijk of Spanje gekocht? Gaat u een lang weekend winkelen in Oxford Street? Bent u het zat dat uw kinderen meer en beter Engels spreken dan uzelf? Dan is een privé cursus in de door u gekozen taal het antwoord. Samen kunnen wij ons richten op de onderdelen die u lastig vindt en die voor u en uw situatie relevant zijn te beheersen. Of anders stellen we samen met u een op maat gemaakt beginnerscursus samen. Individueel of in een kleine groep, we richten ons op u en uw voortgang. Lessen worden voor uw gemak bij u thuis gegeven.

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

bottom of page