top of page
Handshake
Networking Event
Collating Data
Business Meeting
Conference
Discussing the Numbers
Happy Businessman
Business Partners at Work
Data on a Touch Pad

Talen op het Werk

Bedrijfs Engels

In het bedrijfsleven krijgt men steeds meer te maken met internationale handel. Helaas, in niet veel landen spreekt men Nederlands, dus hebben werkgevers mensen nodig die Engels spreken.

 

Breure Sherlock Talen biedt u een ervaren talendocent in bedrijfs- Engels en een Engelse native-speaker. De lessen bevatten niet alleen taalvaardigheden, maar geven ook inzicht in de culturele verschillen die u kunt verwachten.

 

De cursussen zijn altijd op maat gemaakt, afhankelijk van uw werksituatie en -eisen. Uw eigen jargon dat in uw branch en in de (internationale) zakenwereld dag in dag uit gebruikt wordt, kan worden opgenomen in de cursus. Extra vaardigheden zoals presenteren, correspondentie, telefoneren, vergaderen, onderhandelen, enz. kunnen ook worden toegevoegd.

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Leren op uw manier

Iedereen leert in een ander tempo, sommige leermethodes zijn meer geschikt voor u dan andere.

 

Kies een leertraject dat bij u past:

 

  • een intensieve cursus van meerdere lessen per week (meestal van 2 uur lang) die plaats vinden in een korte periode van bijvoorbeeld een maand;

  • een langere training, gedurende enkele maanden, meestal met een of twee lessen per week.

 

Het is aan te raden de lessen helemaal in de vreemde taal uit te voeren. Dit om de mogelijkheid tot oefenen te optimaliseren. Vindt u dit een te grote drempel - u kiest zelf hoe uw lessen gegeven zullen worden naar aanleiding van uw intakegesprek en het trainingsadvies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In uw eigen omgeving

Lessen worden gegeven in-company, op school of bij u thuis, afhankelijk van uw situatie en voorkeur.

bottom of page